Saturday, 18 February 2017

Little Pony Cake


"Comey sangat..!😍"

Alhamdulillah customer puas hati, KakMieza suka hati..

#rainbowpony
#kekcintadungun

KEK KAHWIN EKSKLUSIF DARI PAKAR KEK EKSKLUSIF ANDA


KEK KAHWIN EKSKLUSIF DARI PAKAR KEK EKSKLUSIF ANDA
.

Berminat nak tempah kek kahwin spt dalam gambar???
.
Bedesup contact team KCD tau. KakMieza akan turun padang sekali.
#paka #kerteh #kemaman #terengganu

Friday, 17 February 2017

Harga Kek 3D KCD

Harga kek 3D berpandukan design ye..ada senang dan ada yang rumit sangat2. Jadi harga tak sama dengan yang lain atau dengan mana2 bakers lain. Tengok pada kepakaran masing2 ye..Ni KakMieza bagi contoh sket untuk rujukan. Harap takde la customer nak kek 3D dengan harga RM100 saja..sebab kek ni ambil masa untuk disiapkan dan perlukan kemahiran pakar untuk menghasilkannya.

Kek Handbag 3D terlajak gojes ni berharga RM220. Saiz sedang2 boleh makan dalam 15 orang. Berat lebih kurang 2kg


Kek Enjin Honda 3D berharga RM180. Saiz sedang dan sesuai untuk majlis (Kek hantaran kawin). Berat lingkungan 2kg

Kek Didi 3D RM180. Kek berat 2kg.


Kek teddy bear 3D RM280. Saiz agak besar..berat lingkungan 3kg. Sesuai untuk birthday party.


Kek Bola 3D RM300. Berat 3kg

Ni sedikit contoh dari KakMieza sebagai rujukan ye..untuk pertanyaan boleh komen saja di bawah, nanti KakMieza reply.

Tempahan Kek Paka




3D CAKE
.
Cantik ke cantik?? Ini kalau dapat ni senyum sebulan tak hilang lagi ni 😁😄😁😄
.
Berminat nak tempah kek spt dalam gambar?
Jangan segan silu contact team KCD. Mereka semua mesra, murah senyuman dan akan berikan 100% servis yang terbaik buat customers 💪🏻👆🏻


#baker #dungun #terengganu #kek3D #kek2D #keksedap #paka #kemaman #terengganu

Kek CInta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

Figurine Cake




Mak-mak tempah untuk anak tersayang.
Warna warni sangat kan. Bukan anak2 je suka. Mak ayah, tetamu datang semua suka dan cakap cantik.
Sedap dah tentu sedap tau..
Alhamdulillah.. Banyak feedback positive kami terima dari customers tersayang.
.
Nak tempah camni? Cepat2 book slot korang ok?


Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

#kekbirthday
#dungun