Friday, 17 March 2017

KEK KAHWIN TERLARIS






"KEK KAHWIN YG MENDAPAT PERMINTAAN SEPANJANG TAHUN"

Ini just beberapa design je. Ada 2 tier, 3 tier, 4 tier dan 5 tier.
Boleh refer sini juga,
KakMieza dengan team pun tak boleh nak moveon dengan kek2 kahwin ni.
.
KakMieza selalu advise kalau nak order kek kahwin jangan last2 minute. Tak elok utk kesihatan 😅😂
.
Nak order cam biasa ya, contact KCD laju2.
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

Thursday, 16 March 2017

Kek TAYAR


BIRTHDAY CAKE

Biasa yg order dengan KakMieza, kek bentuk kereta, motor serta basikal. Oh lupa, pernah juga buat helmet, tools, dan sebagainya. Kali ni request dari cust yg nak kan kek bentuk tayar utk adik tersayang.
.
So here we go... KEK TAYAR fully boleh dimakan.
.
So, korang maybe ada yg nak request kapal selam ke, kereta kebal ke haa manala tahu kan. 1001 benda dalam dunia ni. Tapi jangan yg pelik2 udoh ler. Jenuh KakMieza mikir 7 hari 7 malam nanti guane nak buat design hihi. 😂😅
.
Nak order cam biasa ya, contact KCD laju2 selaju tayar bergolek.