Monday, 10 April 2017

BILA DIDI DAN NANA BERGABUNG... MELETOP




Didi utk boy, Nana utk girl...
Sesuai sangat utk any occasions tak kira usia anak.
.
Nak request kek apa yg korang minat, no hal just consult dengan team ok?
.
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

SEHELAI SUT UTK TERSAYANG


Banyak juga tempahan2 kek camni yg KakMieza terima. Semuanya kebanyakan utk para lelaki. Depa banyak pakai uniform cenggini kan. So, wifey2 nak dedikasikan utk mereka.
.
Kalau para husband nak celebrate uniform utk wife pulak, apa salahnya. Jom bertindak. Hanya di KCD.
😍😍😍💃🏼💃🏼💃🏼
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

KEK GIGI UTK DR GIGI .




Alahaii sweet lovey dovey tau couple ni.
.
Gigi signanture utk Doktor Gigi. Buku2/Alat tulis signature utk Cikgu Cikgi. Macam2 design jugalah KCD pernah buat.
.
Korang nak signature apa? Boleh abadikan pada sebiji kek haa gittew.
Nak order, contact team terus ok?
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

Friday, 31 March 2017

KEK AIR TERJUN @ KCD


Wahh menderu2 bunyi air ditambah pula dengan keindahan alam semulajadi yang sangat memukau mengiringi sang puteri yang jelita.
.
Eh2 kemain lagi KakMieza bermadah. Maksud KakMieza kek air terjun ni haa. 😅
.
Terima kasih customer yg order dan percayakan KCD ya.
.
Korang nak request yg sama? Ke ada yg berimaginasi volcano ke, gunung Kinabalu ke... Korang terus contact team ok?
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

Thursday, 30 March 2017

KEK PANCING



Pancing apa tu bang??
Dapat ikan boleh buat dinner malam kang 😂😂😂
.
Haa kalau korang order kek ni, bukan kek je dapat, org tukang pancing pun korang dapat. BERBALOI2 tau.

So, cepat2 contact team KCD utk order korang ok?
.
Dijamin puas hati. Takyah pegi jauh2. Nak order sebarang bentuk kek design, KCD kan ada. 😘😘😘

Wednesday, 29 March 2017

MILIK SIAPAKAH KEK KAHWIN SUPER EKSKLUSIF INI?







KakMieza bertanggungjawab hasilkan kek kahwin yg berkualiti, cantik dan sedap utk para raja sehari.
.
Pengantin suka, tetamu pun gembira. Majlis pun nampak grand. Nak photoshoot pun nampak gah je.
.
Kalau korang nak berkahwin tak lama lagi tapi belum tempah kek, jom ke KCD.
.
Macam2 tema ada. Just request je ok?
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

Monday, 27 March 2017

GIANT CUPCAKE


Giant Cupcake 2kg dengan tema Gold & Black
.
Nak kan kelainan? Yela asyik2 kek biasa je kan. Boleh je korang nak request camni or kek bentuk sejambak bunga utk yg tersayang.
.
Rasa? Uishh dah tentu2 sedap tau.
*Nak menghasilkan warna gold mcm ni guna campuran KUNING TELOR & COKLAT

KEK TEMA MEDIC






Biasa depa yg rawat org, jom order kek tema medic utk mereka pula. Mesti happy kan.
.
Ada plan nak buat suprise ke? Boleh je deal dengan team KCD. Hospital Dungun bukan jauh pun hihi.
.
Korang pun boleh order utk suprise kan, Sayangku CIk Misi ke,
Suamiku Pakar Bedah ke. Baru sweet gittew.
.
Semua tool pada kek boleh dimakan ya. Bukan hiasan.
.
Jom cepat2 order dengan KCD
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

PINK DAN PRINCESS BERPISAH TIADA






Eh rasanya bukan anak2 anak gegirl je ni, mak mak gegirl pun suka warna pink sbb mak mak yg jadi tukang order kek 😄
.
Jom jadi mak mak yg best dengan order kek di KCD (y)

Transport Cake @ KCD

ADA TRANSPORT BARU PARKING @ KCD




Siapa2 nak tempah uber/grab boleh contact KCD ya. Sebut je nak naik kereta apa semua ada 😂😂
.
Boleh tengok sini https://www.facebook.com/kekcintadungun/posts/1272736776142479
.
Nak register, terus contact team ok.

BILA PASANGAN DOTA BERSATU

BILA PASANGAN DOTA BERSATU...


.
Sweet2 je couple ni kan. Sporting je depa ni buat kek kawen lagi. Couple game2 lain ada nak follow ke?
.
Hai couple CAC. 😘😄😘😄
.
.
Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

HANTARAN KAWEN SEBUAH KANCIL


.
Pasangan ni nakkan kereta kancil sebagai hantaran kahwin.. 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 Terletak elok atas kek.
.
Kereta ni kecil ke besar ke sama je susahnya..Perincian pun sama..Itu namanya Kek 3D
.
Ssetengah pasangan taknak kek bertingkat, berbunga bagai. Mereka ada idea dan keinginan sendiri.
.
Nak order dah tahu camne dan kat mana kan ;-)


Kek Cinta Dungun
Pakar Kek Eksklusif Anda

SILA BUAT TEMPAHAN (SEKURANG2NYA) :

Perkahwinan/Pertunangan/Bulk Order : 2 bulan

Lain-lain Kek : 1minggu

JIKA EVENT PADA MUSIM CUTI SEKOLAH/MUSIM KAHWIN, SILA BUAT TEMPAHAN LEBIH AWAL DARI TEMPOH DI ATAS; JIKA TIDAK MUNGKIN TEMPAHAN TELAH PENUH.

LEBIH AWAL, LEBIH BAGUS. JANGAN TEMPAH LAST MINUTE.

Tempahan kurang dari tempoh di atas akan dilayan sekiranya :
~ Masih ada kekosongan / ada ready stocks.
~ Dibuat melalui panggilan telefon, bukan SMS/Whatsapp.
~ Customer tidak cerewet & sedia bertolak ansur:)

PICK UP/DELIVERY

PICK UP ADDRESS :

108-E LORONG SATU KANAN, JALAN BALAI BESAR, 23000 DUNGUN TERENGGANU. (rujuk Peta Lokasi di FB).

PICK UP TIME : 8 pagi - 6 petang
Sila confirmkan masa pengambilan kek & tolong TEPATI WAKTU dijanjikan.
Jika ingin tukar waktu pengambilan, sila inform lebih awal.

DELIVERY :
HANYA UTK KEK BERIKUT :
1) 'Outstation customers' yang request delivery kepada penerima di Dungun, Paka, dan Kerteh (lingkungan 40km)
Caj penghantaran bermula RM10

2) Wedding Cake : Delivery & Set Up (bergantung kelapangan) (lingkungan 40km)
Caj penghantaran bermula RM20

MODE OF PAYMENT

Deposit mesti dibayar.

*Harga Kek RM100 ke bawah : Full Payment (100%) semasa tempahan dibuat.

*Harga RM100 ke atas : at least HALF (50%) Deposit semasa tempahan dibuat.


Tempahan anda hanya akan dimasukkan ke dalam List setelah Deposit dibayar. Hanya tempahan yg ada deposit akan dibuat.

Anda dinasihatkan agar membayar deposit dlm masa 7 hari selepas tempahan. Kerana jadual kekosongan boleh berubah bila-bila masa memandangkan sentiasa ada customer baru yg akan membuat tempahan dalam waktu tersebut.


Setelah transfer/bank in Deposit/Booking, sila beritahu melalui SMS/WHATSAPP (Mieza : 010-4066112).

SMS/WHATSAPP : Nama, Jumlah Deposit, Tarikh & Masa Deposit, Jenis Bank (Transfer Maybank, Transfer Interbank : nyatakan nama bank, Cash Deposit, Saving Giro Credit) Tarikh serta Waktu Ambil dan Jenis Kek/Deco.


CC ke Email : k3kcinta@gmail.com


Transfer/Bank In :

MAYBANK
Norhasmieza Mahmood
163091065085